Cycle Derby youngsters racing – Sunday 9 January 2011

CycleDerby Interschools racing in summer 2010

CycleDerby Interschools racing in summer 2010

Cycle Derby logoOur friends at Cycle Derby will be offering a full day of racing for youngsters. This will includes the U12s racing featured in the National’s programme.

All of the Cycle Derby races take place in Osmaston Park … just over the road from the Moorways Stadium.

Here’s a full schedule of events:

Race Start Finish Race duration
Rider profile (Local Junior champs) 9.30 9.45
Cycle Derby U8’s 10.00 10.10 7 mins
Cycle Derby U10’s 10.20 10.35 10 mins
Cycle Derby U12’s 11.00 11.15 12 mins
Presentations U8’s & U10’s 11.30
U10 National race – more info
11.50 12.00 10 mins
Presentations Cycle Derby U12’s 12.15
U12 National racemore info 12.20 12.35 12 mins
Presentation U10’s & U12’s National race 12.40
Support local riders in Junior National Champion race 12.45 13.25
Cycle Derby U14’s & U16’s 13.35 13.55 15 mins
Club, School, Scouts, Cubs,Guides and Brownie relay – teams of 5 14.10 14.25 15 mins
Presentation Cycle Derby U14’s & U16’s 14.25
Cubs 14.25 14.35 10 mins
Brownies 14.45 14.55 10 mins
Guides 15.10 15.20 10 mins
Scouts 15.30 16.00 15 mins
Presentation for Scouts, Guides , Brownies & Cubs 16.05 16.10
Presentation for Club, School, Scouts, Cubs,Guides and Brownie relay races 16.10 16.20

For more information please contact Cycle Derby’s Tracey Fletcher on 01332 641746 or email tracey.fletcher@derby.gov.uk.


Comments are closed.